Дони: "В Music Idol 3 ще търсим интересната и различна физиономия"

Само няколко дни, преди да стартира първия кастинг за "Music Idol 3", музикалният продуцент на шоуто и член на журито - Дони разкри, че се чувства напълно готов да поеме задълженията си.
"Чувствам се напълно подготвен. Знам точно какво търся, какво искам да намеря и ще го направя", каза за Avtora.com Дони.

Музикантът сподели, че журито тази година няма да издирва само "гласа", но и индивидуалността, личността и характера на младите таланти.

"Ние търсим интересната и различна физиономия", каза още Дони.

Според него, визията на изпълнителите е важна, но в никакъв случай не е определяща, давайки конкретен пример с избора на Деница от втория сезон на "Music Idol".

В този смисъл, Дони коментира първите двама победители - Невена и Тома, с думите, че след финала на шоуто, друг екип от хора се заема с тяхното развитие като изпълнители.

"Моето впечатление е, че може още да се направи в тяхна полза, тоест за имиджа и за песните им", коментира Дони.

Факт е, че въпреки голямата популярност на реалитито, голяма част от останалите участници в Music Idol не се реализират като изпълнители и не намират своето място на музикалната сцена.

"Това е напълно нормално, съдейки и по чуждите формати на шоуто. Но пък те се пласират на други места като реклами, тв предавания и т.н.", каза още Дони.

Музикантът обясни наличието на отделен кастинг в Скопие със засиленото присъствие на македонци в прослушването за миналия сезон на Music Idol.

"Не мисля, че шовинистите в България ще се окажат повече, отколкото тези, които могат да оценят таланта", каза Дони относно евентуалния избор на победител с македонско гражданство.

Ролята на член на жури не е ново амплоа за Дони, който бе оценител и в дебютния сезон на "Music Idol". Изпълнителят е получил покана да журира и във втория сезон на предаването, но в този период той е бил ангажиран в TV2.

"Имах забрана от тази телевизия да се показвам на екрана на bTV", разкри Дони.

Тази година, освен Дони, журито на Music Idol включва още Димитър Ковачев-Фънки и представителката на попфолк бранша - Мария. Кастингите стартират на 24 януари във Варна, преминавайки още през Бургас, Пловдив Скопие и София.

Големият финал на третия сезон на шоуто ще се състои на 8 юни.
Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини